La Coloma, el Jan-roy i el misteri del Boumort

Com a valor afegit a les experiències ecoturístiques que ofereix Boumort Indòmit, vam pensar en fer un llibre-conte fantàstic basat amb el territori de Boumort, d’aquesta idea i de l’entusiasme de l’escriptora i il·lustradora pirinenca Vanesa Freixa i de l’Alexandre Amat (editorial Bresca) neix “La Coloma, el Jan-roy i el misteri del Boumort”.
Amb les experiències ecoturístiques de Boumort Indòmit, reviureu els llocs i històries per on la Coloma i el Jan-roy viuen les seves aventures, intentant resoldre el misteri del Boumort. Aquesta experiència es viu especialment en els productes de Boumort Natura orientats bàsicament a famílies.
“La Coloma, el Jan-roy i el misteri del Boumort” vol ser també el primer retorn al territori de la cooperativa, donant a conèixer així aquest petit paradís que és el Boumort i ficant en valor la seva espectacular biodiversitat i patrimoni des del punt de vista de l’ecoturisme i la sostenibilitat.

Podeu comprar aquest llibre a les següents llibreries:
La Singratalla i Bochaca a Tremp, Chalamanch i Tinter a La Pobla, Papereria-Llibreria Solé i La Contra a Sort i Papers, Salvat, Purgimon i Aubèrria a la Seu d’Urgell.

Si aquestes llibreries us queden lluny també el poden comprar on-line a la web de  l’Editorial Bresca fent clic al botó de sota

19,85 €

COMPARTEIX:

Mostra de pàgines i il·lustracions

“Diu la llegenda que la Serra de Boumort havia estat un indret ple de vida, amb petits pobles ramaders, on pràcticament només se sentien el so de bous, ovelles i esquelles. Era aquell temps en què la terra era vigilada pels grans esperits. A la serra hi regnava l’esperit d’un gran bou que feia que la vall fos fèrtil i rica. El bou tenia un ull gran i lluminós, i portava un esquellot amb un gran batall fet d’os de banya de cérvol blanc. Les gents de la vall creien que aquest batall era l’origen de la força del bou, i més d’una ànima havia pensat en fer-se’l seu. Aquell dia va arribar i el que ningú podia esperar és que això portaria la pitjor desgràcia que mai haguessin imaginat”. La Coloma i l’Om, empesos per saber si l’avantpassat de l’Om havia estat el lladre del batall, començaran una gran aventura on hauran d’escoltar la natura d’una manera profunda per descobrir, el misteri de Boumort. Només des de la innocència pot sortir l’anhel autèntic per trobar la veritat.

SOBRE L’AUTORA

Va néixer al Pirineu. I no sap com explicar-ho però sempre va saber que s’hi quedaria. Va tenir la sort de tenir una infància amb un entorn on mai hi va faltar el dibuix i la música i això de ben segur que marca. Des de petita dibuixava i va escoltar moltes vegades que ho feia bé. Va començar a rebre els primers premis acompanyats de caixes de colors que mirava com si fossin un regal preciós. Pensa, però, que li ho van dir tant que es va acabar perdent una mica…  Mai ningú li havia dit que lo important era l’expressió lliure, que la creació era jugar i que no s’havia de buscar a fora, sinó dins d’una mateixa. Tot i això va fer Belles Arts, però un cop va acabar va deixar de dibuixar. Després, va tornar a casa, al Pirineu, i va estar deu anys fent una feina fabulosa dinamitzant el seu entorn rural, però les ganes de dibuixar i continuar creant seguien pitjant fort. Fins que un dia va decidir fer el salt, i provar, i enfrontar-se amb aquelles pors que havien quedat en hivernació. Des de llavors combina la il·lustració  amb l’escriptura i el pensament al voltant de la ruralitat. No pot definir-se amb una sola cosa, perquè li agraden moltes. Ara és mare de dos criatures que són el repte més gran i més bonic que ha tingut mai al davant. Gràcies a elles, a estones, torna a ser nena. Viuen en un entorn privilegiat on tenen la sort de poder tenir també nou ovelles que els hi donen, a parts iguals, alegries i reptes a superar. Si tot va bé, en breu, fins i tot faran una mica de formatge.

FITXA DEL LLIBRE

ISBN: 9788418464041
Encuadernacion: Dura
Fecha de Publicacion: 2021
Número de páginas: 112
Dimensiones: 17 x 24 cm