Cuina de proximitat

La carta de BOUMORT INDÒMIT la protagonitzen una sèrie de plats cuinats amb productes de proximitat, on posem en valor la feina dels nostres productors més propers i on recuperem plats tradicionals de la gastronomia de muntanya, amb tocs originals del nostre indòmit cuiner.

El nostre producte local...

Verdures

Cuinem amb verdures de l’hort, així que jugarem amb aquelles que siguin de temporada. Els nostres horts ens donen els seus fruits, la nostra terra ens dona els millors tomàquets, pebrots i cogombres, i el bosc bolets i aromàtiques. Gustos que ens porten records i ens fan gaudir de sabors brutals. Aliments propers que faran dels nostres plats delícies autèntiques i a l’hora innovadores.

Carn

Entre la nostra selecció de carns trobem la vedella ecològica de Taús, la Montse i l’Aleix productors que han fet apostes complicades però de gran qualitat. Els productes de tocino i la famosa girella elaborats per carnisseries de confiança de la Pobla de Segur i el pollastre de corral. Guisats que ens transportaran a bons records i a fruir del sabor.

Formatges

Els làctics són molt importants en aquestes contrades, terra de ramaders que amb matèries de primera qualitat aconsegueixen fer uns formatges de gran categoria, i mató i iogurts que faran delícies dels nostres postres.

Vins

El vins de muntanya tenen un gust especial, hi pots assaborir la neu i el fred de l’hivern, els colors de la primavera, la màgia de la tardor i la llibertat de l’estiu. Et ve de gust una copeta?