cabanera2

Ecoturisme i sostenibilitat

a Boumort Indòmit

El guiatge i el coneixement del territori, l’especial atenció a la sostenibilitat mediambiental i local i una organització cooperativa capaç de reinvertir en el territori, són la base dels Productes Ecoturístics de Boumort Indòmit

Guiatge i coneixement

PER entendre i estimar el nostre
territori

Tots els productes de Boumort indòmit són guiats, volem fomentar l’interès i comprensió de l’àrea natural i cultural del nostre territori i us volem transmetre coneixements sobre els processos ecològics i la cultura local. 

Gràcies a vosaltres, un futur sostenible del nostre territori, serà possible

El nostre impacte en el medi ambient i poblacions locals, ha de ser mínim i en tot cas positiu. És per això que tots el productes de Boumort indòmit tenen com a objectiu la reducció de les seves emissions de CO2* i establir sinergies positives amb la població local**.

Sostenibilitat mediambiental i local

Cooperativisme i retorn al territori

Amb el consum del producte o aportacions voluntàries, deixareu la vostra empremta al Boumort

Boumort Indòmit, ha trobat amb el Cooperativisme la fórmula ideal per materialitzar el retorn de la seva activitat al territori, aquest serà en forma de petits projectes que fomentin la conservació de la biodiversitat i del patrimoni cultural del Boumort. Per fer-ho possible, els beneficis econòmics de la cooperativa, s’invertiran en aquests petits projectes que prèviament seran consensuats entre la cooperativa i la població local. 

* Casa Pasiva Cal Rossa, Plaques solars als allotjaments, transport en grup
** compra de productes per elaborar els nostres plats (km0), visita a activitats locals, proveïdors del territori