Refugi de Cuberes

Un refugi històric a Boumort

El refugi és fruit d’un projecte familiar. Diverses casualitat van portar al Gabi i l’Anna a Cuberes. Una casa preciosa, de les que tothom dibuixava de petit, ha acabat convertint-se en un refugi al Boumort. Allà hi van anar a viure, d’una runa van fer una llar, de a qui la sensació que un és a casa quan ve, i juntament amb la Jana, el Guillem i la Nina tornen a donar vida a un indret ben perdut del Baix Pallars.

El refugi està ubicat a prop del poble de Cuberes. L’edifici era una antiga casa forestal que a poc a poc es va anar arreglant i donat el nou ús. El refugi està a 1480m  d’altitud, al bell mig d’un bosc fantàstic. Aquí podreu desconnectar de veritat i gaudir del silenci, de caminades per senders ben salvatges i solitaris, observar de ben a prop animals (els protagonistes de la reserva el cérvol i els voltors entre d’altres) i quedar meravellat amb un cel immens i pleníssim d’estels. Us animeu a venir? Segur que en sortiu encantats 😉

Previous slide
Next slide

Les possibilitats que ens ofereix la zona són molt variades. A Boumort no tenim gran pics, però si quantitat de camins, senders i rutes plenes d’història. Sabies que la torre de Senyús és una edificació medieval? Que Espluga de Cuberes té una preciosa ermita romànica? Que a Esplà la guerra civil va deixar històries ben tristes i que tenim trinxeres arreu? Que les moixarroneres surten any rere any al mateix lloc? Que als cérvols els cauen les banyes cada any? Que el voltor negre ha decidit quedar-se a viure a Boumort?

Des del refugi volem que la vostra estada a casa sigui el més còmode i confortable possible. Dins l’autenticitat de ser una casa allunyada de tot, comptem amb diversos serveis per a passar uns dies ben autèntics.

 

Més informació: www.refugicuberes.com